Konferencier och moderator på Driva Eget-dagen

Över 600 företagare och blivande företagare kommer till Driva Eget-dagen i Stockholm, Göteborg och Malmö för att inspireras och få lönsamma råd. På scen står jag som konferencier och moderator.

Driva Eget-dagen är ett av Driva Egets växande affärsområden och har gått från ett event om året till sju stycken 2015. Vi har haft talare som Odd Mollys grundare Per Holknekt, inspirationsföreläsaren Mia Törnblom, serieentreprenören Ola Lauritzson, Hemfrids grundare Monica Lindstedt och proffsföreläsare som Christer Olsson och Kjell Enhager.

Jag är konferencier och moderator och ser till att ruljansen går smidigt på scen. Jag intervjuar talarna, presenterar dem och sponsorerna och ser till att det blir ett kul event med fart och fläkt. Hemligheten ligger i detaljerna: allt från klockren musik till att talarna känner sig bekväma och håller tiden är superviktigt.

En viktig roll i eventet har Driva Egets grundare och min parhäst Anders Andersson, som föreläser på scen och har hand om vårt VIP-event med Telia. Tillsammans gör vi Driva Eget-dagen till en succé!

Läs mer om Driva Eget-dagen här.