Årets genombrott på Tidskriftsgalan

Lite ska man väl skryta på sin egen hemsida :) På Tidskriftsgalan den 14 november 2013 som anordnas av branschorganisationen Sveriges Tidskrifter vann jag pris i kategorin Årets Genombrott.

Så här löd juryns nominering:

”För att ha parat sitt eget varumärke med ett av de svenska tidskrifternas starkaste, och därmed inte bara ha tagit ett nytt karriärsteg, utan dessutom antagit utmaningen att förnya entreprenörsbranschens ansikte och leda en klassisk titel mot nya framgångar.”

De syftar på min parhäst och Driva Egets grundare och profil Anders Andersson.

Tusen tack till Sveriges Tidskrifter och till juryn bestående av Jonas Nordling, förbundsordförande Svenska Journalistförbundet, Anette Novak, Change Agent, och Urban Hilding, vd Initiativ Universal (IUM). Och till Anders Andersson förstås.