Foto av Christian Gustavsson

Sedan december 2015 jobbar jag som kommersiell förlagschef på Frida Förlag med fokus på digital affärsutveckling. I mån av tid föreläser jag gärna om företagande, affärsutveckling och affärstrender.

 

 

Min Mission

Jag vill hjälpa fler tidningar, förlag och företag att lyckas i den digitala revolution vi nu står mitt i. Det gör jag på mitt nuvarande uppdrag, via föreläsningar och i sociala medier.


Detta gör jag nu

 • Som kommersiell förlagschef på Frida Förlag, med varumärken som Frida, Solo, Chic, ShapeUp och VeckansNU, jobbar jag framför allt med digital affärsutveckling mot målgruppen unga kvinnor.
   
 • Till och med november 2015 var jag chefredaktör på Sveriges största prenumererade småföretagartidning och sajt Driva Eget. Därför handlar en stor del av min expertis om entreprenörskap och affärsutveckling.
   
 • Varje tisdag skriver jag och Driva Egets grundare Anders Andersson om affärstrender i DN (ekonomidelen).
 • I mån av tid föreläser jag gärna om entreprenörskap, affärsutveckling, affärstrender och hur företag kan haka på den digitala revolution vi nu står mitt i. Jag har tidigare även föreläst om att starta eget och om finansiering.
   
 • I mån av tid kan jag även vara moderator kring liknande ämnen. Jag har bland annat varit moderator på Almi och Googles stora satsning Digitalakademin och på andra event.
   
 • Jag har skrivit två böcker: Powerprincipen (Norstedts) och Skriv, sälj & bli lönsam – så lyckas du som frilansjournalist (Liber).

Camilla Björkman är en mycket duktig entreprenör, inspiratör och affärsutvecklare som ser sina kunders behov och hjälper dem att uppnå sina mål.
— Anders Andersson, Driva Egets grundare